RS Trädvård & yrkesklättring - Arborist, trädfällning, beskärning, Avesta, Sala, Norberg, Hedemora, Horndal

ARBETSOMRÅDE

Dalarna
I Dalarna har vi fokus på de södra delarna d.v.s Avesta, Krylbo och Hedemora med omnejd. Ibland arbetar vi längre upp i t.ex Borlänge, Säter och Falun. Vanliga orter där vi har uppdrag är Garpenberg, Horndal, By Kyrkby, Näs, Söderbärke, Stjärnsund, Långshyttan m.fl.


Västmanland
Här täcker vi in ett stort område med orter som exempelvis Sala, Västerås, Norberg, Fagersta, Möklinta, Västerfärnebo, Salbohed, Sätra brunn, Ransta, Skinnskatteberg m.fl. Västmanland ligger i kärnan av vårt arbetsområde.


Gävleborg
Utanför Dalgränsen tittar vi ibland in i orter som Torsåker, Hofors, Sandviken och enstaka gånger i Gävle.


Avlägsna orter

I orter som ligger långt ifrån vårt kärnområde kan det under högsäsong vara lite svårt att hinna komma bedöma arbeten samt prissätta dem och skriva offert. Vi ber om överseende med detta och om ett arbete bedöms som akut av dig som kund är det viktigt att du säger till så vi kan ta hänsyn till detta i vår planering. Ibland blir vi tvungna att referera er till företag som vi litar på och som har sin utgångspunkt i våra ytterområden.


Det bästa du kan göra är att höra av dig i god tid.


Våra tjänster inom trädfällning, beskärning, industriklättring m.m täcker som ni ser in stora delar av Mellansverige. Vi har fokus på arboristtjänster, trädklättring och industriklättring men har samarbeten med företag som inriktar sig på bortforsling, stubbfräsning, trädfällning med kranbil och trädgårdsarbeten. Vi har även tillgång till mycket erfarna industriklättrare med erfarenhet inom olika hantverk och specialistområden, t.ex elektriker och svetsare.


Efter speciell överenskommelse tar vi ibland större uppdrag på mer avlägsna orter i hela landet.


Certifierad arborist, trädfällning, beskärning

Trädkontroll, trädriskbedömning, trädinventering

Industriklättring, rope access